De vrijheid in mobiliteit ervaren. En milieubewuster de weg op. Wil jij ook het verschil maken met jouw zakelijke mobiliteit? Dat kan met de mobiliteitsoplossingen van Me. De basisgedachte is simpel: maximale vrijheid voor de werknemer en minimale effort vanuit de werkgever. Wij weten het zeker: zakelijke mobiliteit kan slimmer, efficiënter en duurzamer.

DE OPLOSSING

Me.

Wij bieden de meest complete oplossing voor zakelijke mobiliteit. Onze diensten zijn volledig modulair in te zetten: we staan voor je klaar op het gebied van fleetmanagement tot aan een fullservice oplossing voor de zakelijke mobiliteit van jouw organisatie.

Me neemt alles wat met mobiliteit te maken heeft uit handen. Van administratie tot optimalisering: jij focust op jouw business, wij zorgen voor de rest. Jouw werknemers hebben toegang tot alle mogelijkheden die jij op het gebied van mobiliteit wil aanbieden.

Jij kiest. Makkelijk toch?

Fleetmanagement

Wil je het beheren van je wagenpark uitbesteden bij een externe partij? Wil jij altijd een up-to-date overzicht van al je vervoersmiddelen? Wil jij alles rondom fleetmanagement perfect geregeld hebben? Me maakt het beheer van jouw wagenpark zo eenvoudig mogelijk. Dat betekent data, tracking, verbruik en kosten van het gehele wagenpark – per team of op individueel niveau – in een dashboard. Realtime en toegankelijk. Dat levert veel voordelen op!

App

Van het declareren van zakelijke kilometers of een dagje thuiswerken tot aan het reserveren van een deelfiets, scooter of auto. Dit kan allemaal in onze Me App. Overzichtelijke dashboards en inzicht in alle transacties vindt je hier ook in terug.

Kaart

Wij bieden je de meest complete mobiliteitskaart, alles in één. Uiteraard te gebruiken als OV-chipkaart maar bijvoorbeeld ook als laad- en/of tankpas. De Me Kaart is er voor jou en jouw medewerkers. Alle gekozen reisproducten op één kaart en op één factuur. Eenvoudig achteraf betalen en dus geen gedoe met saldo’s en opladen. Uiteraard is onze kaart beveiligd tegen misbruik en verlies.

DECLARATIES

Voor medewerkers die (soms) met eigen vervoer reizen of thuiswerken: met de Me App declareer je in 2 minuten alle ritjes en thuisgewerkte dagen. 2 minuten, echt waar! Of je nu met je eigen auto, fiets, scooter of wandelend naar het werk of een zakelijke afspraak gaat, met onze declaratiemodule declareer je kilometers tegen het op het bedrijfsbeleid afgestemde tarief. Zo kun je het fiscaal vrijgestelde tarief instellen, maar je kunt ook per vervoersmiddel een eigen tarief hanteren. Verder kun je onderscheid maken tussen, woon-werk, zakelijke en privéreizen. Deze zeer complete declaratiemodule is standaard onderdeel van onze dienstverlening!

MOBILITEITSBUDGET

Het mobiliteitsbudget maakt het nieuwe reizen compleet. Maximale flexibiliteit voor de medewerker en toch voorspelbare kosten. Met een mobiliteitsbudget krijgen werknemers toegang tot alle mogelijke reisvormen. Dus niet verplicht in de trein of standaard met de eigen auto, maar kiezen voor wat op dat moment het beste past. Gedeeltelijk thuiswerken? Geen probleem, de werknemer ontvangt geen reiskostenvergoeding maar kan wel een bijdrage in de kosten van het thuiswerken krijgen. En de term zegt het al: een mobiliteitsbudget is gemaximaliseerd, dus de kosten worden nooit overschreden.

OV

Met de Me Kaart hebben je medewerkers toegang tot het complete Nederlandse openbaar vervoer. Geen beperkingen. Je hebt toegang tot alle treinen, bussen, metro’s, trams en boten maar ook de welbekende OV-fiets en de fietsenstallingen op de NS-stations. De Me Kaart biedt jou “betalen naar gebruik”, dit is volgens ons de meest economische manier van reizen. Natuurlijk leveren we ook de abonnementen of kortingsproducten van de diverse vervoerders, wanneer blijkt dat dit voor iemand toch gunstiger is.

DEELVERVOER

Of het nu gaat om gedeelde fietsen, e-bikes, e-scooters of auto’s: ons deelmobiliteitsaanbod groeit iedere maand. Op steeds meer plaatsen komen er alternatieven voor het openbaar vervoer of de auto beschikbaar. Via Me worden deze op een makkelijke manier ontsloten voor jou en je medewerkers. Je flexibel verplaatsen van A naar B wordt steeds eenvoudiger. Ook uitermate geschikt voor de “first-mile” en “last-mile”. Natuurlijk geldt ook hier dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt, achteraf, via één factuur met specificatie. Geen aparte bonnetjes, minder declaraties en een juiste verwerking van de BTW.

LADEN & TANKEN

Met de Me Kaart kun je ook laden en/of tanken. Laden gaat met een aparte ‘druppel’ aan je sleutelbos, tanken gaat met de kaart. En dat is natuurlijk dezelfde kaart waarmee je vele andere producten kunt gebruiken. Dat is gemak! Iedere maand netjes een gespecificeerde rekening, fiscus proof en met een uitgebreide rapportage. Daarop kunt u bijvoorbeeld ook de CO2-uitstoot inzichtelijk maken.

PARKEREN

Als je wel eens in de stad parkeert weet je dat de kosten daarvoor flink oplopen. Ook hiervoor hebben we een slimme oplossing. Parkeren kan via Me op een P+R locatie, op straat en in een parkeergarage. Op alle P+R locaties bij de NS-stations kun je via Me parkeren. Aanzienlijk voordeliger en wel zo makkelijk. Op straat parkeren kan in vrijwel heel Nederland. Sta je liever binnen? Dat kan. Via Me heb je toegang tot alle garages van Parkbee. Net als bij al onze diensten wordt alles netjes gespecificeerd op de maandelijkse factuur. Geen bonnetjes, geen declaraties.

HUUR & LEASE

Zoek je een oplossing voor korte of lange(re) looptijd? Geen nood, wij hebben oplossingen voor het huren en leasen van auto’s, scooters en fietsen. Via Me heb je natuurlijk haal- en brengservice. Hiermee komt de auto, scooter of fiets naar jou, niet andersom. Waar en wanneer jij dat wilt. Wel tijdens enigszins normale tijden natuurlijk. Auto’s, scooters en fietsen in huurvorm, leasevorm of als onderdeel van een zakelijk deelconcept (bijvoorbeeld een zakelijke deel-auto) bij jou op de zaak. Me regelt het voor je. Wij geven bijvoorbeeld volledig invulling aan een fietsplan waarbij we ook denken aan onderhoud en de juiste kleding. Handig gecombineerd met alle andere diensten in één totaalconcept.

TAXI

Soms is het handig om een taxi te pakken. Bijvoorbeeld als je met het openbaar vervoer onderweg bent naar een belangrijke afspraak en bij aankomst op het station regent het pijpenstelen. Geen probleem, Me geeft je toegang tot taxi’s in heel Nederland. Via onze Me App kun je eenvoudig een taxi bestellen. Je krijgt van ons van tevoren de kosten van de rit te zien, geen verrassingen achteraf dus. Je ontvangt een SMS ter bevestiging en een nummer waarmee je direct contact kunt opnemen met de chauffeur. Zo kun je eventuele vertragingen op het laatste moment nog doorgeven. Ook hier kun je in heel Nederland reizen op rekening, je hoeft dus niet bij de chauffeur af te rekenen. De rit wordt netjes gespecificeerd en meegenomen in onze maandelijks facturatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of ondersteuning.