We verbinden twee werelden: jouw bedrijfsontwikkeling en zakelijke mobiliteit. Op de manier zoals je altijd al gewend bent óf met alternatieve mobiliteitsoplossingen.

Werk

Vaker vanuit huis of een shared work space. Altijd en overal connected. De nieuwe generatie werknemers kiest voor werkgeluk in plaats van werkdruk.

Mobiliteit

Een fiets mét toffe all-weather-jas. Een leaseauto met alles erop en eraan. Een ov-abonnement als thuiswerken de norm is. Of allemaal. Vanuit één flexibel mobiliteitsbudget.

Oplossing

Vergroot de vitaliteit, productiviteit en kwaliteit op de werkvloer terwijl je daarbij de ecologische voetafdruk van jouw organisatie verkleint. Met het mobiliteitsaanbod van Me geef je gehoor aan de wensen van je werknemers. Vanuit één helder mobiliteitsdashboard.

Fleetmanagement

Het beheer van een wagenpark zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Met Me Fleetmanagement vind je data, tracking, verbruik en kosten van het gehele wagenpark – per team of op individueel niveau – terug op één plek. Realtime en toegankelijk.

Flexibel Mobiliteitsbudget

Van ov tot deelauto. Een flexibel mobiliteitsbudget is een alternatief voor de leaseauto. Een mobiliteitsbudget is naar eigen wens in te vullen. Wat de mobiliteitsbehoeften van jouw werknemers ook zijn, wij hebben een oplossing.

Fullservice Oplossing

Me neemt alles wat met mobiliteit te maken heeft uit handen. Van administratie tot optimalisering: jij focust op jouw business, wij zorgen voor de rest. Jouw werknemers hebben toegang tot hun persoonlijke mobiliteit via onze app, kaart en portal.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of ondersteuning.